• Al 30 jaar actief tegen stierenvechten
  • Actief in alle stierenvechtlanden
  • 100% afhankelijk van donaties
Nederland Spanje Engels
geredde stieren
Home / Vacature vrijwilliger met vervoer

Vacature vrijwilliger met vervoer

Wawollie Utrecht CASHet Comité Anti Stierenvechten is op zoek naar vrijwilligers met eigen vervoer die op festivals, markten en soortgelijke evenementen willen staan om mensen te informeren over het stierenvechten.

CAS International (Comité Anti Stierenvechten) is een zeer actieve organisatie. Dankzij de hulp van vrijwilligers kunnen wij nóg meer doen om voorgoed een einde te maken aan het stierenvechten en andere wrede evenementen met stieren en andere dieren.

Wat verwachten we van je? Wat zijn de activiteiten?

  • Dat je 1 à 2 dagen per maand beschikbaar bent om op festivals, markten en vergelijkbare evenementen te staan. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van ons verkoop- en informatiemateriaal van en naar de evenementen. Deze evenementen vinden gewoonlijk plaats in het weekend.
  • Het informeren van mensen op festivals, markten en vergelijkbare evenementen, over de wreedheid van het stierenvechten en feesten met stieren en wat CAS International ertegen doet. Het werven van donateurs.
  • Het uitdelen van informatiemateriaal en het verzamelen van handtekeningen voor petities tijdens (dieren)evenementen of in een dierenwinkel, dierenarts, natuurwinkel, reisbureau, etc.

Voor deze functie bieden wij een vrijwilligersvergoeding en betalen we de reiskosten. Voor meer informatie neem je contact op met onze vrijwilligerscoördinator Estefanía Pampín Zuidmeer (estefania@cas-international.org, tel. 06 4637 3805). Wij zien reacties graag tegenmoet via info@cas-international.org.

Meer informatie over vrijwilligerswerk doen bij CAS International kun je vinden in ons vrijwilligersbeleid.