• Al 30 jaar actief tegen stierenvechten
  • Actief in alle stierenvechtlanden
  • 100% afhankelijk van donaties
Nederland Spanje Engels
geredde stieren
Home / Periodiek schenken

Periodiek schenken

U kunt CAS steunen met een periodieke gift. Periodieke giften mag u altijd geheel aftrekken van uw inkomstenbelasting. Voor Periodiek Schenken moet er wel voldaan worden aan een paar simpele eisen. Die voorwaarden staan op de website van de Belastingdienst.

Wilt u CAS met een periodieke gift steunen dan moet er eerst een schriftelijke overeenkomst worden opgemaakt tussen u en CAS. Het formulier daarvoor vindt u op de website van de Belastingdienst, volg daarvoor deze link.

Gebruik dit formulier ‘Periodieke gift in geld’ als u minimaal 5 jaar lang een gift in geld wilt doen aan CAS. Het formulier bevat een gedeelte voor u en een gedeelte voor de ontvangende instelling.

Wilt u dat uw periodieke gift in geld automatisch naar CAS wordt overgemaakt? Dan kunt u het formulier ‘Betalingsvolmacht’ gebruiken.

CAS heeft het ANBI kenmerk. Het RSIN nummer van CAS is: 803015082.

U hoeft de formulieren alleen nog maar in te vullen, te ondertekenen en aan ons te sturen. U kunt hiervoor ons antwoordnummer gebruiken:

CAS International
Antwoordnummer 51014
3501 VB  Utrecht
Na ontvangst van de formulieren zullen ook wij deze ondertekenen en met een bevestiging van ontvangst uw exemplaar aan u retourneren.

Voor ‘Fondsen op Naam’ neemt u contact op met uw notaris.