• Al 30 jaar actief tegen stierenvechten
  • Actief in alle stierenvechtlanden
  • 100% afhankelijk van donaties
Nederland Spanje Engels
geredde stieren
Home / Wijnmerk ‘Running with Bulls’

Wijnmerk ‘Running with Bulls’

11-12-2017

Wijnmerk ‘Running with Bulls’

Recentelijk kregen we te horen dat er in het Verenigd Koninkrijk met de verkoop van een Australische wijn reclame wordt gemaakt voor stierenrennen. De wijn heet Running with Bulls Tempranillo, hintend naar de wereldberoemde Running of the Bulls in Pamplona, Spanje.

We hebben op internet gezocht of de wijn verkocht wordt in Nederland, en tot nu toe hebben we nog niets gevonden. Maar het gaat hierbij voornamelijk om online verkooppunten. Uiteraard weten we niet wat er in de supermarkt en slijterijen verkocht wordt. Mocht u toch deze wijn ergens in Nederland tegenkomen, laat het ons weten! We willen voorkomen dat er hier wijnsoorten verkocht worden die reclame maken voor gruwelijke stierenfeesten zoals die in Pamplona.

Wat moet u doen als u deze wijn tegenkomt? Maak een foto van het product en mail de naam van het verkooppunt en de gemeente naar estefania@cas-international.org.

Dit geldt trouwens niet alleen voor deze wijnsoort maar voor alle producten die u mocht tegenkomen die het stierenvechten of wrede feesten met stieren promoten.