• Al 30 jaar actief tegen stierenvechten
  • Actief in alle stierenvechtlanden
  • 100% afhankelijk van donaties
Nederland Spanje Engels
geredde stieren
Home / Onze adoptiekoe Margarita in The Guardian

Onze adoptiekoe Margarita in The Guardian

28-07-2021
© El Hogar Animal Sanctuary

© El Hogar Animal Sanctuary

Het gerenommeerde Britse dagblad The Guardian heeft een artikel gepubliceerd over het redden van dieren door Spaanse opvangcentra. Het gaat hierbij om dieren die bestemd zijn voor exploitatie voor onder meer vlees- en zuivelconsumptie. Ook dieren uit de stierenvechtsector komen aan bod, via het verhaal van koe Margarita. Zij is via CAS International te adopteren.

The Guardian geeft onder meer aandacht aan de redding van Margarita. Een verhaal dat de Spaanse media haalde, door de juridische strijd die hieraan ten grondslag lag. Uiteindelijk zorgde haar verhaal ervoor dat de wetgeving van de autonome regio Catalonië veranderde, in het voordeel van de dieren. Lees hier het artikel van The Guardian.

Margarita was ooit een van de vergeten vrouwen van de stierenvechtsector. Gelukkig werd zij gered. Wil je Margarita adopteren? Dat kan! Door haar maandelijks te steunen draag je bij aan een mooie toekomst voor Margarita, en tegelijkertijd help je ons in onze strijd tegen het stierenvechten. Lees hier het indrukwekkende verhaal van Margarita.

Klik hier voor meer informatie over de adoptievoorwaarden.