• Al 30 jaar actief tegen stierenvechten
  • Actief in alle stierenvechtlanden
  • 100% afhankelijk van donaties
Nederland Spanje Engels
geredde stieren
Home / Kunstenares zamelt geld in tegen het stierenvechten

Kunstenares zamelt geld in tegen het stierenvechten

27-09-2017

Kunstenares zamelt geld in tegen het stierenvechtenKunstenares Maria Arias maakte recentelijk een prachtig schilderij van onze adoptiekoe Ruth, die in een Spaanse opvang leeft én gered is uit de stierenvechtindustrie. Maria Arias verkocht het schilderij voor 119 euro aan Fleur de Croes voor de zorg van Ruth. Door het maken van het schilderij wilde Maria Arias mensen ervan bewust maken dat stierengevechten wreed zijn en verboden moeten worden.

We vinden dit zo’n hartverwarmende actie! We zijn Maria Arias zeer dankbaar voor het maken van dit prachtige schilderij én het inzamelen van het geld. Een schilderij van koe Ruth om Ruth zelf te helpen én tegelijkertijd aandacht te vragen voor de gruwelijke stierengevechten. Ruth is gered, maar anders was zij gebruikt voor het fokken van vechtstieren of had ze deel moeten nemen aan wrede dorpsfeesten met koeien. In Spanje worden niet alleen stieren maar ook koeien gebruikt bij allerlei ‘stierenfeesten’. Ruth leeft in een opvang die meer dan 300 dieren die ooit bestemd waren voor exploitatie, in een veehouderij voor vlees- of melkproductie, voor wreed entertainment of voor de jacht. Ruth leeft nu met stier Manuel en Marius die ook een relatie hebben met de stierenvechtindustrie. Zij leven samen in een grote, zeer hechte groep runderen.

Maria Arias is een kunstenares, geboren in Venezuela en inmiddels woonachtig in Nederland. Maria houdt enorm van dieren, ze richt zich op het schilderen van dieren én de interactie tussen dier en mens. Met haar schilderijen probeert zij mensen dichterbij dieren te brengen, ze toont hun grootsheid én streeft ernaar hun belang te tonen in ons leven, op fysiek en spiritueel niveau. Maria heeft in de afgelopen 2 jaar meer dan 50 schilderijen verkocht en een deel van de opbrengsten gaat naar dierendoelen.

Maria Arias en Fleur de Croes, nogmaals heel erg veel dank voor jullie steun aan de dieren die het slachtoffer zijn van de stierenvechtindustrie! En wil je meer informatie over het adopteren van een stier, koe of paard uit de stierenvechtindustrie, lees dan hier meer.

Voor meer informatie over het werk van Maria Arias:

Website: http://poweredbyartwork.com/

Facebook: https://www.facebook.com/poweredbyartwork.com9/

Instagram: @poweredbyartwork