• Al 30 jaar actief tegen stierenvechten
  • Actief in alle stierenvechtlanden
  • 100% afhankelijk van donaties
Nederland Spanje Engels
geredde stieren
Home / 20e Mars voor Dierenrechten in Lissabon

20e Mars voor Dierenrechten in Lissabon

17-04-2019
20e Mars voor Dierenrechten in Lissabon

Marius Kolff en Vasco Reis © CAS International

Ook dit jaar was CAS weer aanwezig bij de mars voor dierenrechten in Lissabon. Deze mars, die dit jaar voor de 20e keer plaatsvond, werd georganiseerd door Rita Silva van onze Portugese zusterorganisatie ANIMAL. Marius Kolff, directeur van CAS, nam deel aan deze mars.

Hij was ook in Portugal om te spreken over vernieuwing van het internationale netwerk tegen het stierenvechten. Dit netwerk hebben wij in 2007 opgericht samen met ANIMAL en The League Against Cruel Sports. ANIMAL en CAS zijn nog steeds erg actief als leidende organisaties in dit netwerk. Tevens bezocht Marius in Lissabon SOS Animal, een Portugese organisatie met heel goede contacten met producenten van televisieprogramma’s. SOS Animal heeft een dierenkliniek met een kleine opvang en zet zich al lang in voor dierenrechten. Zij willen hun activiteiten uitbreiden met de strijd tegen het stierenvechten. Marius bezocht hen om te kijken of zij willen toetreden tot het netwerk.

Bij het protest ontmoette Marius ook zijn goede vriend en collega Vasco Reis, 81 jaar en decennialang actief tegen het stierenvechten. Vasco komt uit Zuid-Portugal en vond het leuk om Marius te zien, maar het genoegen was natuurlijk wederzijds!

Word donateur en steun de paarden en stieren.

Denk aan CAS International als u een testament laat maken.